آخرین مقالات سایت

امنیت آپارتمان با ۱۴ راهکار ساده و عملی

فروشگاه cctv

شرکت طراحان ایده نو

حتماً شما هم فکر می‌کنید به عنوان یک مستأجر گزینه های زیادی برای افزایش امنیت آپارتمان یا منزلی که تهیه می‌کنید ندارید. اما اگر بدانید اقدامات امنیتی آسانی وجود دارد که می‌توانید در آپارتمان یا مجتمع خود از آنها استفاده کنید، متعجب خواهید شد.

پس با ما همراه باشید تا شما را با نکات مفیدی آشنا کنیم که به شما کمک می‌کند قبل و پس از اجاره محل سکونت جدیدتان، یک آپارتمان امن و آرام داشته باشید.

اقدامات اولیه برای انتخاب آپارتمان امن

۱. تحقیق در مورد جرایم محلی

اول از همه باید بدانید که همه چیز به محل زندگی شما باز می‌گردد. پس قبل از اینکه در مورد مکان خانه جدید خود تصمیم بگیرید، بهتر است که در مورد میزان جرایم روی داده در منطقه مورد نظر تحقیق کنید و با ساکنان منطقه صحبت نمایید تا ببینید چه اتفاقاتی در این منطقه رخ داده است و با همسایگان، پلیس و صاحبان مشاغل محلی صحبت کنید و قبل از ورود به نقطه مورد نظر اطلاعات بیشتری در مورد محله کسب نمایید.

 

امنیت محله

 

۲. بررسی نورپردازی آپارتمان

ساختمان ها و مجتمع‌های آپارتمانی غالباً دارای نقاط کور تاریک و ناامنی هستند که همین امر باعث می‌شود برای افراد شروری که می‌خواهند در اطراف ساختمان‌ها پرسه بزنند فضای مناسبی فراهم شود. پس حتماً تحقیق کنید تا ببینید که نقاط کور ساختمان‌تان امن هستند یا نه. ببینید که آیا راهروها، پارکینگ‌ها، انباری‌ها، مناطق مدیریت پسماند، راه پله‌ها، اتاق‌های رختشویی، صندوق پستی و سایر مناطق مشترک دارای دوربین های امنیتی و چراغ‌های روشنایی مناسبی هستند یا خیر. در صورت امکان، یکی از دوستان‌تان را با خود ببرید و در شب محیط ساختمان را بررسی کنید تا ببینید که آیا منطقه موردنظر دارای چراغ‌های سنسور حرکتی است یا خیر.

 

۳. توجه به مراقبت‌های عمومی

چیزهای کوچکی مانند لامپ‌های سوخته، رنگ‌های وارفته و یا شیرهای نشتی‌دار ممکن است مسایل کوچکی به نظر بیایند، اما می‌توانند نشان دهنده صاحبخانه بی دقتی باشند که به خانه اش توجهی ندارد. قطعاً شما نمی‌خواهید که با مشکلات امنیتی بزرگی مانند یک قفل یا پنجره شکسته که باید برای تعمیرشان هفته‌ها صبر کنید مواجه شوید. شما می‌توانید به محض ورود به ساختمان یا مجتمع با جستجوی نشانه‌هایی مانند نرده‌های شکسته، درب و پنجره‌های آسیب دیده و رنگ‌های ورآمده، امنیت آپارتمان را ارزیابی کنید.

 

۴. بررسی ورودی ها

اولین خطوط دفاعی امنیت خانه شما ورودی‌ها هستند، این امر هم برای آپارتمان شخصی شما و هم برای ساختمان یا مجتمع ویلایی‌تان صدق می‌کند. تمام ورودی‌ها را بررسی کنید تا ببینید که آیا دارای قفل‌های ایمنی هستند و از اقدامات امنیتی بیشتری مانند چشمی، قفل‌های زنجیردار، کلیدهای کددار، دوربین ها و بازکردن قفل از راه دور بهره می‌برند یا خیر. از مدیریت ساختمان بپرسید که چند بار می‌توانید قفل‌ها و قفل‌های کددار را تغییر دهید چراکه قطعاً نمی‌خواهید مستأجر قبلی باز هم به آپارتمان‌تان دسترسی داشته باشد.

 

قفل هوشمند منزل

 

۵. بررسی پنجره ها و قفل درب

اگر درب ها خط اول دفاعی هستند، پنجره‌ها دومین خطوط دفاعی به حساب می آیند. ببینید که آیا پنجره‌های‌تان به خوبی قفل می‌شوند؟ این امر به خصوص زمانی مهم است که در طبقه همکف زندگی می‌کنید. اطمینان حاصل کنید که پنجره‌های‌تان از بیرون امن هستند و سعی کنید مانند سارق فکر کنید؛ آیا می‌توانید از طریق پنجره‌های خانه‌تان وارد آپارتمان خود شوید؟ همچنین مراقب پنجره ای که در نزدیکی قفل درب قرار دارد باشید، زیرا متجاوزین می‌توانند به راحتی پنجره را شکسته و به قفل درب دسترسی پیدا کنند.

 

۶. خروجی‌های اضطراری را در نظر بگیرید

همانطور که حصول اطمینان از امنیت آپارتمان در مقابل سرقت مهم است، امنیت و امکان  بیرون آمدن از ساختمان در مواقع اضطراری نیز اهمیت دارد. به دنبال برنامه‌های فرار از آتش باشید و اگر به سطح زمین نزدیک هستید، ببینید که پنجره‌های شما به راحتی باز می‌شوند یا خیر. ردیاب‌های دود و مونوکسید کربن را نیز بررسی کنید. مطمئن شوید که نردبان‌های فرار از آتش در جای درستی قرار دارند و سارقین نمی‌توانند از آنها برای ورود به آپارتمان شما استفاده نمایند.

 

راهکارهای عملی افزایش امنیت آپارتمان

 

بروز کردن کلید های درب ورودی

 

۷. قفل های درب خود را به روز کنید

امیدوارم آپارتمان شما از قبل به  چفت‌های کلیدخور، مجهز باشد اما اگر اینگونه نیست، حتماً یکی از آنها را نصب کنید. از صاحب‌خانه بخواهید قفل‌های معمولی موجود بر روی درب را نیز تغییر دهد. چراکه هیچوقت نمی‌توانید بفهمید از روی کلیدهای قبلی چه تعداد کپی شده و  با این کار مطمئن خواهید شد که تنها کسی هستید که به آپارتمان دسترسی دارد. نصب قفل‌های اضافی بر روی درب، مانند قفل‌های زنجیردار یا قفل تقویت درب، روش دیگری برای مطمئن شدن از ایمنی آپارتمان شماست.

 

۸. از مسدود کننده های درب ورودی استفاده کنید

مسدودکننده ها و جمرهای درب‌ راه حل امنیتی بسیار خوبی برای ساکنان آپارتمان هستند چراکه  نصب و برداشتن آنها نیز بسیار آسان است و هیچ آسیبی به درب منزل وارد نمی‌کنند. به‌علاوه، آنها مانند قفل‌های معمولی آسیب‌پذیر نیستند و لذا شما از خطراتی نظیر ربوده شدن کلیدها و یا کپی کلیدها در امان خواهید بود. برای درب های کشویی موجود در بالکن خود، جمرهای درب ایوان باعث ایجاد محیطی امن‌تر خواهد شد و همچنین می‌توانید برای درب جلوی خود جمرهایی را تهیه کنید که مانند درب آهنی سنگین عمل کنند. بسیاری از جمرهای درب قابل حمل نیز هستند، بنابراین می‌توانید هنگام مسافرت یا دور شدن از منزل آنها را با خود ببرید.

 

جمر و مسدود کننده

 

۹. پنجره‌های خود را بپوشانید

حتی فکر کردن در موردش هم وحشتناک است، اما بسیاری از متجاوزین قبل از تصمیم گیری در مورد سرقت از یک خانه، برای مدتی برخی خانه‌ها را زیر نظر می‌گیرند. بهترین راه برای دور نگه داشتن خود از چشمان آنها پوشاندن پنجره ها با پرده است. هنگامی که در خانه نیستید و پس از تاریک شدن هوا، پرده‌های خود را بسته نگه دارید. به یاد داشته باشید، هنگامی که چراغ‌های شما در شب روشن هستند و پرده‌های شما باز می‌باشند، مانند این است که شما در حال اجرای تئاتری در یک سالن تاریک هستید لذا مخاطبین‌تان دائماً افزایش پیدا می‌کنند.

 

۱۰. با همسایگان خود ملاقات کنید

سال‌ها پیش که  قصد اجاره منزلی را داشتم وقت زیادی را صرف آشنایی با همسایگان خود کردم و درنتیجه چیزهای زیادی به دست آوردم که مستقیم و غیرمستقیم به بالارفتن امنیت آپارتمان مورد نظر من کمک کرد. شناخت همسایگان‌تان مانند داشتن دوربین‌ های امنیتی هوشمندی در اطراف ساختمان شما است؛ وقتی همسایگان همدیگر را می‌شناسند، احتمالاً فعالیت‌های مشکوک را به یکدیگر اطلاع می‌دهند و در صورت مشاهده هر چیزی به دیگران هشدار می‌دهند.

 

ایمن سازی پنجره ها

 

۱۱. سرمایه گذاری بر روی گاوصندوق

این که کسی وارد آپارتمان شما شود، به این معنا نیست که می‌تواند تمام وسایل شما را با خود ببرد. گاوصندوق‌های محکم نه تنها برای سارقین بلکه برای هم اتاقی و میهمانانی که به آنها اعتماد ندارید گزینه‌های خوبی به شمار می‌‌آیند. وجوه نقد، جواهرات، سلاح گرم، ارثیه، اسناد مهم و سایر اشیاء با ارزش خود را در داخل آنها بگذارید و برای داشتن حداکثر امنیت، با صاحبخانه خود صحبت کنید. البته اگر در قادر باشید می‌توانید وسایل خیلی باارزش خود را در صندوق بانک ها نگهداری کنید.

 

۱۲. از بیمه مستاجرین استفاده نمایید

علی رغم رعایت تمام موارد احتیاطی هنوز هم ممکن است اتفاقات ناگواری رخ دهد که امنیت منزل شما را تحت شعاع قرار دهد، پس بهتر است وسایل گرانقیمت‌تان را بیمه کنید. برخلاف بیمه ساختمان که فقط آپارتمان محل زندگی‌تان را بیمه می‌کند، بیمه مستأجر شامل اموال شخصی مانند مبلمان، دستگاه‌های الکترونیکی  پوشاک و موارد دیگری است که سارقین می‌توانند آن‌ها را سرقت کنند.

 

۱۳. از یک سیستم امنیتی مناسب استفاده کنید

سوراخ کردن دیوارهای آپارتمان ها معمولاً ممنوع است، بنابراین بسیاری از مستأجرین تصور می‌کنند نمی‌توانند از وجود یک سیستم امنیتی مناسب بهره ببرند. خوشبختانه، اینگونه نیست. سیستم‌ های هشدار بی سیم از چسب برای نصب حسگرهای درب و پنجره استفاده می‌کنند و برای نظارت هم می‌توانید از تلفن هوشمند خود استفاده کنید. بسیاری از سیستم‌های امنیتی آپارتمان‌ها نیز با آژیرهای ساده ای (فاقد صفحه کلید و آژیرهای نصب شده بر روی دیوار) همراه هستند که هیچگونه مشکلی را برای شما به‌وجود نخواهند آورد و متجاوزان را فراری می‌دهند.

 

سیستم های امنیتی

 

۱۴. از دوربین مداربسته یا دزدگیر استفاده کنید

یک دوربین مداربسته امنیتی یا سیستم دزدگیر می‌تواند هم مقرون به صرفه باشد و هم برای نظارت بر امنیت آپارتمان شما به کار گرفته شود. شاید فکر کنید دوربین‌ها باید به عنوان بخشی از یک سیستم امنیتی کامل نصب شده و به کار گرفته شوند ، اما بسیاری از دوربین‌های مستقل میتوانند ویدئو را مستقیماً به تلفن همراه شما ارسال کنند تا بتوانید از هرجای دیگری، آپارتمان خود همه چیز را کنترل کنید.  همچنین آیفون های تصویری و بسیاری از درب‌های ویدئویی هوشمند نیز دارای سنسورهای تشخیص حرکت، دید در شب و مکالمه دو طرفه هستند، بنابراین می‌توانید بدون باز کردن درب، با افراد صحبت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *